Accessoires

Maak je fietsbeleving compleet!

Fietsaccessoires van A tot Z Passende accessoires zijn voor fietsen bijna net zo belangrijk als de fiets zelf. Voor vrijwel elke inzet hebben we daarom altijd een grote hoeveelheid aan speciale fietsaccessoires in ons assortiment. Verlichting, sloten, spatborden en nog veel meer om uw fiets klaar te maken voor het dagelijks gebruik in de stad. Rugzakken en speciale fietstassen zijn de perfecte partners, om het belangrijkste mee te kunnen nemen op een toer. Fietscomputers, GPS apparaten en fietstrainers en niet in de laatste plaats de juiste voedingssupplementen, zijn de ideale bestanddelen om sportieve ambities doelgericht te bereiken.

Onderdelen

Een fiets is de som van zijn individuele onderdelen. Met de juiste onderdelen verhoogt U het fietsplezier. Bij ons kunt U alle onderdelen van de belangrijkste en populairste merken krijgen.

Onze merken:
Shimano - Campagnolo - DT-Swiss - Elvedes - Magura - T.A. - Sram

Wielen - banden

Met de juiste wielset en band kunt U uw rijplezier en fiets prestaties verhogen. We hebben banden voor zowel stadsfietsen, Ebikes, MTB en koersfietsen.

Onze merken:
Vittoria - Schwalbe - Campagnolo - Shimano - Continental - Hutchinson - Miche

Fietscomputers

Een standaard fietscomputer of een geavanceerde GPS U kunt ze bij ons in de winkel vinden. U krijgt altijd een deskundige uitleg zodat U maximaal kunt genieten van uw computer.

Onze merken:
Wahoo - Cateye - Garmin

Zadels

Iedereen is anders en iedereen heeft een andere fietszadel nodig. Wij kunnen een opmeting doen zodat we juiste zadel kunnen bepalen. Eveneens is er ook de mogelijkheid om fietszadels te testen tot je zeker de juiste hebt.

Onze merken:
Prologo - Selle Italia - San Marco - Sporttourer - Selle Royal

Accessoires

Indoor trainers, pompen, gereedschappen, sloten, verlichting, … we hebben een ruim assortiment accessoires op voorraad.

Onze merken:
Wahoo - Kryptonite - Pro - Lezyne - Qibbel - Thule - Elite - Giant

Onderhoud

Het onderhoud van de fiets is zeer belangrijk voor zowel de levensduur van de fiets als het rijplezier. Met de juiste reinigings-, en smeermiddelen mag dat geen probleem zijn.

Onze merken:
Shimano - Cyclon - Squirt - Motorex - Dynamic

Sportvoeding

Tijdens een fietstocht moet de innerlijke mens ook verzorgd worden. We hebben een ruim aanbod van verschillende sportvoeding zodat er voor iedereen wel iets naar wens is.

Onze merken:
Leppin - Named - 3 Action - Wcup

Kleding en schoenen

Kies de juiste fietskleding Of het nu voor de dagelijkse fietstocht naar het werk is, of voor een toertocht met de racefiets in het weekend, goede fietskleding is cruciaal. In onze winkel vind je een ruim aanbod wielerkleding. Een lichte en luchtige trui voor in de zomer of een winddicht vest voor de koude herfst- en winterdagen: je vindt dit en nog veel meer in onze winkel.

Onze merken:
Pearl Izumi - Lake - Shimano - Currexsole - Gobik

Helmen en brillen

Veiligheid voor alles! Een goede helm is een must voor iedere fietser. We hebben een ruim aanbod van verschillende merken helmen. Zowel helmen voor Race, MTB als E-bike zijn bij ons verkrijgbaar.

Onze merken:
Kask - Lazer - Giant

Fietstassen

België is een echt fietsland. Dagelijks gaan wij op de fiets op een aangename en gezonde manier van A naar B. Om de rit zo plezierig mogelijk te maken, kan een fietstas uitkomst bieden. In ons breed aanbod fietstassen vind je zeker en vast een model die aansluit op jouw wensen. Of je nu op zoek bent naar een enkele fietstas, dubbele fietstas, stuurtas of shoppertas, wij hebben de meest recente fietstas modellen van de meest populaire merken.

Onze merken:
Basil - Giant - Stromer - Thule